Maffe Aubrey Plaza ging Elizabeth Olsen stalken buiten film om: "Zij is obsessie-waardig"

Maffe Aubrey Plaza ging Elizabeth Olsen stalken buiten film om: "Zij is obsessie-waardig"

Sterk staaltje method acting

De film Ingrid Goes West uit 2017 gaat over een vrouw die graag haar favoriete Instagram-idool in het echt wil ontmoeten en bevrienden. Aubrey Plaza bleek zich achteraf wel erg te verdiepen in haar rol van fan.

Aubrey wilde dolgraag Elizabeth Olsen als idool. In een recent interview met Vanity Fair vertelde Aubrey waarom: "Elizabeth heeft een bepaalde aantrekkingskracht, waardoor zij obsessie-waardig is. Haar voor deze rol krijgen, maakte de film tot een succes."

Ze werd een obsessie
De film laat op een mooie manier zien hoe geobsedeerd mensen kunnen zijn door het leven dat zij van anderen zien op social media. En maffe Aubrey paste meteen een sterk staaltje method acting toe.

De chemie tussen de twee sterren is echt in de film, want het klikte al snel goed samen. Aubrey vertelt over het inleven: "Ik ging haar een beetje stalken en een beetje eng doen. Zo had ik een foto van haar op mijn startscherm. Dan vroeg Elizabeth of zij dat was en zei ik 'nee'."

Beetje eng doen
Aubrey zegt ook: "Ik ging niet naar haar huis en ik ontvoerde haar hond niet, ofzo. Maar ik deed wel kleine, enge dingen als foto's van haar nemen en uren naar haar staren."

Meer staat hier in het artikel van Buzzfeed. In de onderstaande YouTube-video van Vanity Fair vertelt Aubrey meer.



NieuwsFilm

meest populair