Fans niet blij met de nieuwe Superman en starten een tegenactie

Fans niet blij met de nieuwe Superman en starten een tegenactie

Maar of dit nu echt zoden aan de dijk zal zetten...

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs over de nieuwe Superman-acteur, David Corsenwet. Hij droomde er jaren van Superman te mogen spelen en zijn wens komt nu eindelijk uit. De nodige fans zijn echter verre van overtuigd.

Jarenlang speelde Henry Cavill het personage. Ondanks het feit dat niet alle blockbusters van DC even goed werden onthaald, was iedereen het wel eens dat Cavill een geweldige Superman was. Toen hij nog niet zo heel lang geleden aankondigde terug te keren waren miljoenen fans dan ook dolgelukkig.

Andere plannen
Enkele weken later kwam de acteur in een keer met een heel ander verhaal. Hij is, net zoals de nodige andere grote DC-namen, vertrokken na de komst van James Gunn. Corsenwet gaat nu dus het stokje overnemen van DC, maar niet iedereen ziet dit zitten.

Sterker nog, op dit moment doet de #BringBackHenryCavill de ronde. Het gaat hier voornamelijk om de 'die hard' Zack Snyder-fans, die al maandenlang roepen om door te gaan met de zogenaamde Snyder-verse.

Toekomst
Ondanks het feit dat Cavill kort opduikt in Black Adam en het er dus op leek dat hij het in de toekomst op zou gaan nemen tegen de antiheld, heeft Gunn andere plannen. De nieuwe DC baas wil opnieuw beginnen en het lijkt erop dat deze tegenactie niet veel zal veranderen.

NieuwsFilm

meest populair