Bruce Willis' dochter Rumer laat weinig aan de verbeelding over in opvallende outfit

Bruce Willis' dochter Rumer laat weinig aan de verbeelding over in opvallende outfit

Ze laat iets teveel zien in deze pikante outfit

Als je ouders Bruce Willis en Demi Moore zijn dan kan het bijna niet anders dat je zelf ook een bekendheid wordt. Dat is zeker het geval voor Rumer Willis, maar dat betekent niet dat het altijd even leuk is om in de spotlights te staan.

Net zoals haar ouders acteert Rumer ook. Zo was zij o.a. te zien in Hostage, Bunny House en Sorority Row. Niet zo heel gek dus, dat de 34-jarige Rumer vaak genoeg wordt uitgenodigd voor grote evenementen en rode lopers. Dit verliep een enkele keer echter niet geheel vlekkeloos...

Oeps
Tijdens een evenement, namelijk de Elle's 5th Annual Women in Music Concert Celebration in 2014, ging de actrice voor een behoorlijk spannende look. Haar topje is strak en tamelijk hoog opgetrokken, maar de meeste aandacht ging uit naar haar zwarte rokje.

Ook deze zit behoorlijk strak, maar vanwege de 'gaten' laat ze iets teveel zien. Het rokje, dat in het Engels een cutout pencil skirt wordt genoemd, gaf behoorlijk wat prijs, waaronder het roze ondergoed dat de actrice die dag droeg.

Foto's
Dit was natuurlijk niet gepland, maar voordat Rumer dit goed en wel doorhad werden hier door de geniepige fotografen snel behoorlijk wat foto's van gemaakt. Deze staan vandaag de dag nog steeds op het internet.

Interesse in de kiekjes? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair