3 keigave actiefilms om vanavond te kijken

3 keigave actiefilms om vanavond te kijken

Leuke films voor vanavond.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie actiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Tomb Raider (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roar Uthaug | Cast: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, e.a. | Te huur via o.a.: Google Play / Pathé Thuis
Zeven jaar geleden verdween de vader van Lara Croft, maar ze gelooft nog altijd dat hij in leven is. Wanneer ze een aanwijzing vindt over zijn mogelijke locatie, besluit ze naar hem op zoek te gaan. Dat brengt haar naar een sinister eiland voor de kust van Japan. Tijdens haar missie stuit ze ook op een geheimzinnige organisatie die een mysterieus graf probeert te lokaliseren.



Free Guy (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shawn Levy | Cast: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, e.a. | Te zien op: Disney+
De altijd vrolijke Guy werkt voor een bank in een wereld van een videogame. Iedere dag proberen de spelers van dat spel hem te beroven. Op een dag heeft hij er genoeg van. Guy komt in verzet tegen zijn programmeurs en besluit hij de held van zijn eigen verhaal te worden. Dat blijkt echter lastiger te zijn dan gedacht, want de programmeurs beginnen terug te vechten.



Fast & Furious 9 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Justin Lin | Cast: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, John Cena, e.a. | Te huur via o.a.: Google Play / Pathé Thuis
Dominic Toretto leidt een rustig bestaan samen met Letty Ortiz en hun zoontje Brian. Beiden weten echter dat het gevaar altijd op de loer ligt. De twee worden gedwongen om weer in actie te komen wanneer Doms broer Jakob, een moordenaar, plotseling opduikt. Het team komt samen om een oude rekening te vereffenen en een oude bekende met vreselijke plannen te stoppen.



NieuwsFilm

meest populair