3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Orphan: First Kill (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: William Brent Bell | Cast: Isabelle Fuhrman, Rossif Sutherland, Julia Stiles, e.a. | Kijk direct
Een jonge vrouw ontsnapt uit een psychiatrische instelling in Estland. Hoewel ze eruitziet als een kind, is ze allesbehalve onschuldig. Ze doet zich voor als Esther, de vermiste dochter van een rijke Amerikaanse familie en wordt op een vliegtuig richting de States gezet. De vader verwelkomt haar met open armen, maar de moeder laat zich niet zo gemakkelijk om de tuin leiden.



Men (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Garland | Cast: Jessie Buckley, Rory Kinnear, Paapa Essiedu, e.a. | Kijk direct
Harper vertrekt na de traumatische zelfmoord van haar man naar een afgelegen landhuis om zijn dood te verwerken. Tot rust komt ze daar echter niet, want al snel bekruipt haar het gevoel dat iets of iemand haar stalkt. Wat begint als een sluimerende dreiging wordt een regelrechte nachtmerrie, waarin ze belaagd wordt door de demonen uit haar verleden.



Paddington (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul King | Cast: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, e.a. | Kijk direct
De pratende beer Paddington komt aan in Londen, maar had zich de Britse hoofdstad heel anders voorgesteld. Uiteindelijk vindt hij een onderkomen bij de familie Brown. Daar lijkt hem een prima leventje te wachten. Een griezelige taxidermist, die Paddington in haar collectie wil opnemen, gooit echter roet in het eten.



NieuwsFilm

meest populair