Is Jennifer Lawrence de reden achter het einde van Miley Cyrus en Liam Hemsworth?

Is Jennifer Lawrence de reden achter het einde van Miley Cyrus en Liam Hemsworth?

De actrice reageert er nu zelf op.

Liam Hemsworth en Miley Cyrus waren enkele jaren een van de grote power-koppels van Hollywood. Na een knipperlichtrelatie besloten de twee bekendheden in 2019 daadwerkelijk uit elkaar te gaan, maar heeft Jennifer Lawrence hier iets mee te maken?

Lawrence, zelf natuurlijk ook al jarenlang een grote naam in de filmwereld, was naast Hemsworth te zien in The Hunger Games in 2012. De twee acteurs konden het goed vinden en sommige mensen zeggen dat Cyrus nu, vele jaren later, 'uithaalt' naar Lawrence.

Verhaal
Nog niet zo heel lang geleden bracht Cyrus het nummer Flowers uit, dat volgens de nodige mensen gaat over haar misgelopen relatie met Hemsworth. In de videoclip draagt Cyrus een gouden jurk, die behoorlijk veel lijkt op die Lawrence droeg tijdens de wereldpremière van The Hunger Games.

Tijdens een recent interview werd Lawrence gevraagd of zij iets te maken had met de scheiding tussen Cyrus en Hemsworth, maar voordat de vraag volledig gesteld kon worden zei de actrice al meteen: "Nee, dit klopt niet".

Iets meer
Lawrence laat er wel nog iets meer over los: "Kijk, ik zou graag met een verhaal komen opproppen, maar het is gewoon niet waar dus er is niks over te zeggen".

"Oké, de meeste mensen weten waarschijnlijk wel dat Liam en ik één enkele keer gezoend hebben, maar dat was vele jaren later toen Miley en Liam al niet meer met elkaar waren"

NieuwsFilm

meest populair