Salma Hayek ligt onder een klein handdoekje in bloedhete sauna

Salma Hayek ligt onder een klein handdoekje in bloedhete sauna

En vergeet niet haar aflevering van Black Mirror te kijken op Netflix.

Ze werd geboren in 1966 en haar eerste filmrol had de Mexicaanse in de tv-serie Un nuevo amanecer uit 1988-1989. Binnen enkele jaren arriveerde Salma Hayek in Hollywood en sindsdien is ze niet meer weg te denken van het witte doek.

Die kans kwam door haar hoofdrol in de tv-serie Teresa. In 1995 kwam de echte doorbraak met rollen in Desperado, Four Rooms en Fair Game. Als klap op de vuurpijl was ze een jaar later het pronkstuk in From Dusk Till Dawn.

Tegenwoordig
Op dit moment trekt ze veel aandacht met haar rol in de Netflix-serie Black Mirror. In de aflevering Joan Is Awful speelt ze zichzelf en de TV-versie van Joan (Annie Murphy).

Haar volgende film heet Without Blood en deze wordt geregisseerd door Angelina Jolie. Het oorlogsdrama heeft ook rollen voor onder meer Demián Bichir, Juan Minujín, Andrés Delgado en Alfredo Herrera. Een datum heeft de film nog niet.

Sauna
De actrice is daarnaast vaak te zien op de rode loper en andere feestjes met celebs. In haar vrije tijd zit ze vaak op een boot als we Insta mogen geloven. Nu zien we haar in de sauna, met slechts twee witte handdoekjes.


De foto's van de 56-jarige Salma Hayek in de sauna zien? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.

"De helende kracht van de sauna omarmen en de stress eruit zweten deze #WorldWellbeingWeek 🙏🏼," schrijft Salma bij de twee foto's vanuit de sauna.

NieuwsFilm

meest populair