De beste film van Jennifer Lawrence is 'Winter's Bone' en haar slechtste is...

De beste film van Jennifer Lawrence is 'Winter's Bone' en haar slechtste is...

De actrice zien we nu in de komedie No Hard Feelings.

Actrice Jennifer Lawrence is de laatste jaren niet zo heel vaak in de films te zien. Na X-Men: Dark Phoenix uit 2019 speelde ze in de Netflix-topper Don't Look Up en het drama Causeway van Apple TV+.

Sinds enkele dagen zien we de blonde actrice uit onder meer The Hunger Games in de R-rated komedie No Hard Feelings. Hieronder werpen we een blik op haar beste en haar slechtste film.

Beste: Winter's Bone
Nog altijd wordt het kleine drama Winter's Bone gezien als haar beste film, terwijl ze ook speelde in grotere films als American Hustle en Silver Linings Playbook. De mysteriefilm Winter's Bone van Debra Granik verscheen in 2010 en betekende de doorbraak van Lawrence. Ze kreeg nominaties voor onder meer een Golden Globe en een Screen Actors Guild Award.


In Winter's Bone speelt de actrice de 17-jarige Ree. Ze woont samen met haar broertje, zusje en zieke moeder in het ruige Ozark. Als Ree hoort dat haar criminele vader hun huis als borg heeft opgegeven om onder zijn gevangenisstraf uit te komen, en vervolgens is verdwenen, besluit ze hem te gaan zoeken.

Horrorfilm als slechtste
Ondanks dat ze rollen had in de mager ontvangen films als Serena, X-Men: Dark Phoenix en Passengers wordt de horrorfilm House at the End of the Street uit 2012 gezien als haar slechtste film. Financieel was de film wel een redelijk succes.


In House at the End of the Street luistert Elissa niet naar haar moeder en begint stiekem een relatie met een verlegen buurjongen, die nog steeds in het huis woont waar zijn ouders jaren geleden werden vermoord door zijn zus.

Kijken?
Je kunt Winter's Bone op dit moment kijken via onder meer Cinemember en House at the End of the Street huur/koop je nu op Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair