Scarlett Johansson trouwde al 3 keer, een keer met een groot Hollywoodster

Scarlett Johansson trouwde al 3 keer, een keer met een groot Hollywoodster

Scarjo trouwde drie keer, en een keer met een enorm bekend acteur.

Actrice Scarlett Johansson is bijzonder geliefd bij het grote publiek. Ze brak door met Lost in Translation en los van vele andere films en series werd ze wereldberoemd met haar rol als Natasha Romanoff alias Black Widow in de films van Marvel.

Uiteraard heeft ze ook een privéleven en in haar zoektocht naar een vaste levenspartner trouwde ze (tot op heden) drie keer. Een van haar mannen is een ware wereldster.

Ryan Reynolds
Na korte relaties met grote namen als Josh Hartnett en Sean Penn trouwde Johansson in 2008 met niemand minder dan Ryan Reynolds, bekend van onder meer Deadpool en The Adam Project. In 2011 gingen ze alweer uit elkaar.

"Ik bedoel, de eerste keer dat ik trouwde, was ik 23 jaar oud," vertelde ze in 2017 aan Vanity Fair. "Ik had niet echt een idee van het huwelijk. Misschien heb ik het op een bepaalde manier geromantiseerd, denk ik."

Volgende relaties en kinderen
Ook haar tweede huwelijk duurde slechts drie jaar. In 2014 trouwde ze met Romain Dauriac, een Franse journalist. Voordat ze trouwden, kregen ze al een dochter, Rose. In 2017 was het alweer klaar en kregen ze co-ouderschap over hun dochtertje.


In 2020 trouwde ze voor de derde (en mogelijk laatste) keer met de komiek en acteur Colin Jost. Over haar derde man zei Johansson in 2020 tegenover Parade: "Wat je ziet, is wat je krijgt. Hij is erg optimistisch, gemakkelijk in de omgang, grappig, aardig, en dat zijn de eigenschappen die me echt tot hem trokken."

NieuwsFilm

meest populair