Sofia Vergara zonder make-up bij zwembad bewijst dat ouder worden mooi is

Sofia Vergara zonder make-up bij zwembad bewijst dat ouder worden mooi is

Ze blijft jeugdig en de vraag is hoe zij dat doet?

Sofia Vergara lijkt de bron van de eeuwige jeugd te hebben gevonden. De 50-jarige actrice uit Bent en de succesvolle serie Modern Family blijft onverminderd adembenemend mooi.

Nou valt dat deels te verklaren door de Columbiaanse afkomst van de knappe Amerikaanse. Maar voor de rest is het haar mindset en de juiste verzorging, zoals zij hieronder laat zien op haar Instagram. Zij promoot sinds kort de huidverzorgingslijn van Toty.



Kan zij echt alles?
Het is geen geheim dat Sofia Vergara een harde werkster is en dat zij alles gemakkelijk oppakt. Zo combineert zij haar modellenwerk met acteren en ondernemerschap. Ook is zij jurylid bij de show America's Got Talent.

Soms laat zij naast alle werk even zien dat zij ontspant. Zo ligt zij hieronder aan het zwembad. Sofia heeft een prachtige no make up look en oogt jeugdig en ondeugend. Zij is met make-up prachtig, maar haast onopgemaakt zelfs nog leuker.

Hoe doet zij dat?
Ze krijgt complimenten van onder meer Sharon Stone en Jordana Brewster. Een vrouwelijke volger zegt terecht: "Ik ben er nog niet achter hoe het mogelijk is om er zo oogverblindend uit te zien."



NieuwsFilm

meest populair