Nieuwe trailer 'Five Nights at Freddy's': de volgende grote horror-hit?

Nieuwe trailer 'Five Nights at Freddy's': de volgende grote horror-hit?

Freddy en zijn vrienden zijn uit op een nieuw slachtoffer.

Universal Pictures heeft zojuist de eerste volledige trailer van de aanstaande horror-gameverfilming Five Nights at Freddy's uitgebracht. De trailer belooft weer een angstaanjagende film van productiehuis Blumhouse die perfect is voor Halloween.

In 2014 veroverde Five Nights at Freddy's voor het eerst de gamewereld. Het populaire spel kreeg talloze vervolgen en er werden meerdere aanvullende boeken geschreven. Nu maakt de franchise dus ook de stap naar de filmwereld.

Synopsis
Hoewel de spellen aan de oppervlakte vrij eenvoudig zijn, schuilt er een uitgebreide verhaallijn achter de enge animatronics. De officiële synopsis van de film luidt als volgt:

De film volgt een onrustige bewaker die begint te werken bij Freddy Fazbear's Pizza. Terwijl hij zijn eerste nacht op het werk doorbrengt, realiseert hij zich dat de nachtdienst bij Freddy's niet zo gemakkelijk zal zijn om door te komen.

Binnenkort
Josh Hutcherson speelt de hoofdrol in de film. Daarnaast zien we Matthew Lillard als William Afton, die in de spellen ook wel bekend staat als 'Purple Guy'. De angstaanjagende animatronics kunnen natuurlijk niet ontbreken. Freddy, Bonnie, Foxy en Chica zijn allemaal van de partij.


De film is vanaf 26 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair