Een van deze broers wordt Lex Luthor in 'Superman: Legacy'

Een van deze broers wordt Lex Luthor in 'Superman: Legacy'

Het wordt een van de Skarsgårds.

De definitieve castings van Clark Kent/Superman en Lois Lane voor Superman: Legacy komen steeds dichterbij, maar we hebben nu ook een idee wie de vijandige Lex Luthor kan gaan vertolken in de aanstaande reboot van regisseur en DC-studiobaas James Gunn.

Het is al even geen geheim meer dat Lex Luthor de grote vijand wordt in Superman: Legacy. We kregen eerder dit jaar namelijk al te horen dat Nicholas Hoult oorspronkelijk in aanmerking kwam voor de rol van Lex, maar later auditie ging doen voor de rol van Superman.

Skarsgårds
The Hollywood Reporter volgt het proces van de casting voor Superman: Legacy op de voet. De site meldt nu dat er een shortlist voor de rol van Lex Luthor is. De twee acteurs die de grootste kans lijken te hebben op de rol lijken nu bekend.

De broers Alexander en Bill Skarsgård staan volgens de site bovenaan de shortlist voor de rol van Lex. De twee topacteurs hebben de laatste jaren in veel projecten gespeeld. Alexander speelde onlangs nog in het laatste seizoen van Succession en in de topfilm The Northman. Bill was eerder dit jaar nog te zien in John Wick 4 en vorig jaar in de horrorhit Barbarian.

Binnenkort
We zullen waarschijnlijk volgende maand te weten krijgen wie de volgende Man of Steel gaat worden. De acteurs met de meeste kans zijn momenteel David Corenswet, Nicholas Hoult en Tom Brittney. De drie actrices die in aanmerking komen voor Lois Lane zijn Emma Mackey, Rachel Brosnohan en Phoebe Dynevor.


De casting van Lex Luthor en andere personages als Jimmy Olson zullen ongetwijfeld snel erna volgen.

NieuwsFilm

meest populair