Bloed en scherpe dingen zorgden bij Angelina Jolie voor een bizarre hobby

Bloed en scherpe dingen zorgden bij Angelina Jolie voor een bizarre hobby

Haar moeder wakkerde die interesse aan op haar 11de

De rollen van Angelina Jolie in Mr & Mrs Smith en Tomb Raider moeten haar goed gepast hebben. De ster is namelijk gefascineerd door bloed en messen - en dat begon al op haar 11de.

Haar moeder wakkerde die interesse aan. Van haar kreeg Angelina haar eerste dolken. Haar verzameling groeide in de loop der jaren, al weet niemand hoeveel messen de ster heeft. Haar messencollectie is een goed bewaard geheim.

Unieke messen
Waar Angelina als jongvolwassene veel interviews deed, doet zij dat nog amper. Wel vertelde zij, dat zij als hobby graag historische messen verzamelt. Daarnaast kiest zij ook mooie messen uit als herinnering aan een reis.

Ook heeft de 48-jarige ster unieke, handgemaakte messen en balisongs in haar collectie. Sommige kosten per stuk gemakkelijk 20.000 Amerikaanse dollars. Al die collector items moeten intussen een heel bijzondere verzameling zijn.

Vreemd en morbide
Van Angelina Jolie is bekend dat zij een beetje vreemd en morbide was - en misschien nog is. Zo bracht zij zichzelf graag wondjes toe. Ook maakte zij zelf haar herinneringen door met haar eigen bloed de naam van haar partner te schrijven of in een souvenir te verwerken.


Zij kan overigens gemakkelijk met een vlindermes overweg, zoals zij een tijd geleden demonstreerde in het praatprogamma van Conan O'Brien. Een YouTube-video (hierboven) van dat stukje staat hieronder. Meer staat hier in het artikel van Catawiki.

NieuwsFilm

meest populair