Sacha Baron Cohen brengt dit beroemde personage terug... in een film

Sacha Baron Cohen brengt dit beroemde personage terug... in een film

Na Borat wil Cohen nu ook een ander geliefd figuur uit zijn repertoire terugbrengen.

Sacha Baron Cohen bracht vrij recent nog zijn beroemde personage Borat terug voor een tweede film, maar dit lijkt nu ook te gaan gebeuren met een van zijn andere iconische rollen.

Volgens Above the Line-redacteur Jeff Sneider zou het namelijk zo zijn dat er gewerkt wordt aan een nieuw project rondom Ali G. En dat project is zeer waarschijnlijk een film.

Ali Geheim
Sneider geeft echter toe dat de mensen rond Cohen zich muisstil houden over het project, maar het lijkt er wel zeer sterk op dat het doorgaat.

Cohen introduceerde Ali G als een rijke, nogal onwetende rapper in verschillende sketches in het zeer succesvolle Da Ali G Show.Daarna volgde de film Ali G Indahouse.

Ongemakkelijk met een hoofdletter O
Als Ali G voerde Cohen interviews met rijke en machtige mensen, met een aantal zeer ongemakkelijke en beschamende situaties als gevolg.



Sneider zei het volgende over een nieuwe Ali G-film:

"Ik heb gehoord dat er iets wordt gemaakt rond Ali G... Ze maakten Borat 2 helemaal in het geheim. Ik was de eerste die iets meldde over Borat 2, maar toen werden er al testvoorstellingen van gehouden. Sacha Baron Cohen houdt alles goed geheim, maar ik heb gehoord dat ze ergens aan werken."



NieuwsFilm

meest populair