Amanda Seyfried verloor grote rol in fantasyfilm: "Ben er kapot van"

Amanda Seyfried verloor grote rol in fantasyfilm: "Ben er kapot van"

Meespelen is nog steeds een grote droom

Amanda Seyfried was verslagen dat zij niet gecast werd voor de verfilming van de musical Wicked. De hoofdrol die zij wilde, Glinda, ging naar Ariana Grande. Ariana is nog steeds druk met de filmopnamen.

Amanda zei in een interview met Porter Magazine: "Ik kreeg een grote rol niet, die ik echt heel graag wilde en dacht dat ik die heel graag wilde. Ik was er kapot van, ook al is de juiste beslissing gemaakt. En dat doet niets af aan mijn vertrouwen."

Volwassen mentaliteit
Die mentaliteit is stoer en volwassen van de 37-jarige actrice. Amanda was al eerder te zien in musicals als Mamma Mia en Les Misérables. En zij wilde niets liever dan te zien zijn in Wicked.

Amanda zegt: "Ik droom nog van de audities. En dat terwijl ik vorige zomer tussen de opnames van mijn serie The Dropout toch oefende voor de auditie van Wicked. Ik heb daar hard aan gewerkt, omdat ik veel beter wilde zijn dan in de vorige musicals."

Auditie ging goed
Haar auditie ging goed, vertelde zij eerder aan Backstage. Ze voldeed aan alle eisen. Maar er waren veel deelnemers en het niveau was hoog. De rol ging uiteindelijk naar zangeres Ariana Grande die al vaker in musicals heeft gespeeld.

Meer staat hier in het artikel van Indiewire. In onderstaand Instagram-bericht is Amanda aanwezig bij de première van haar nieuwste filmproject The Crowded Room.



NieuwsFilm

meest populair