Margot Robbie werd tegen haar zin in geseksualiseerd in 'Suicide Squad'

Margot Robbie werd tegen haar zin in geseksualiseerd in 'Suicide Squad'

Dat was op zich niet zo erg, maar de stripfiguur loopt wel volledig gekleed rond in een strak pak

In de film Suicide Squad loopt het personage Harley Quinn rond in een veredeld slipje, panty en een wit shirt met scheuren. Je ziet veel bloot als kijker.

Dat was op zich niet zo erg, maar het klopt niet met de stripfiguur die wel volledig gekleed is. Voor de film werd Harley Quinn dus geseksualiseerd - en Margot Robbie deed dat tegen haar zin in.

Over alle backlash
De ster zei over het 'hypen' van dat kostuum en alle 'backlash': "Als Margot, nee. Ik vond dat niet fijn om te dragen. Zo eet ik burgers als lunch en doe dan een scène waarin ik doorweekt raak in een wit shirt. Dat kostuum was beklemmend en maakte mij zelfbewust."

De regisseur David Ayers zei: "Ik denk niet dat een denim overall geschikt was voor dat personage. Margot begrijpt ook wel dat dat onderdeel is van het neerzetten van een iconische rol."

Een ander vervolg
Margot Robbie vertelde dat zij in een vervolg niet dat glimmende broekje aan zou doen. Ze hield woord: ze werd daarna minder geseksualiseerd. In Birds of Prey droeg zij toch lekker een overall en in The Suicide Squad lijkt zij meer op haar stripfiguur.

Meer staat hier in het artikel van Buzzfeed. In onderstaand YouTube-video van Jimmy Kimmel Live vertelt Margot Robbie meer.



NieuwsFilm

meest populair