Gerucht: Ben Affleck stapt (ook) het Multiverse in via 'Deapool 3'

Gerucht: Ben Affleck stapt (ook) het Multiverse in via 'Deapool 3'

Keert Affleck terug als Daredevil?

Deadpool 3 is voor veel Marvel-fans de meest geanticipeerde film van komend jaar. Dit komt grotendeels omdat ze Hugh Jackman nog een laatste keer te zien krijgen als Wolverine, maar volgens een nieuw gerucht is hij niet het enige bekende gezicht die we gaan zien.

Het gerucht dat het multiversum een groot onderdeel is van Deadpool 3 gaat al een tijdje in de rondte. Volgens een nieuw gerucht is Ben Affleck's Daredevil een van de personages die we dankzij de Multiversum-kapriolen te zien gaan krijgen in de film.

Op de set
Hollywood-Insider TheComixKid meldt dat Ben Affleck onlangs aanwezig was op de set van Deadpool 3. Hij zei eerst dat hij geen idee had wat zijn potentiële rol zou zijn, maar later kwam hij daarop terug en zei hij dat de kans groot is dat hij terugkeert als Daredevil.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Spider-Man: No Way Home hebben al laten zien dat alles mogelijk is in het Marvel-multiversum. Als Deadpool 3 dus ook te maken heeft met het multiversum, is het zeker mogelijk dat Affleck's Daredevil en nog veel meer oude Marvel-personages te zien zullen zijn in de film.

Affleck
Voordat Ben Affleck in 2016 zijn entree in het DCEU maakte als Bruce Wayne/Batman in Batman v Superman: Dawn of Justice, had hij in 2003 de hoofdrol in de Marvel-film Daredevil.


De film wordt over het algemeen gezien als een van de slechtere films binnen het superheldengenre, maar vandaag de dag hebben mensen toch nog goede dingen te zeggen over de casting en willen fans dat Affleck de rol nog een keer gaat spelen. We komen erachter of dit gaat gebeuren in Deadpool 3 wanneer de film op 4 mei 2024 uitkomt in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair