"P**sy Posse"? Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire feesten weer wat af als vrijgezel

"P**sy Posse"? Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire feesten weer wat af als vrijgezel

Ze zijn al bevriend sinds hun kinderjaren

Leonardo DiCaprio uit Titanic en Tobey Maguire uit Spiderman zijn al sinds hun kinderjaren bevriend. Ook gingen de sterren vaak dezelfde audities af.

Hun belevenissen leverden een vriendschap voor het leven op. Zo konden zij in de jaren 90 zo enorm veel feesten, oftewel beesten, dat hun vriendengroep de naam "Pussy Posse" in de media kreeg. Vrij vertaald betekent het dat de heren zich graag omringen met meiden.

Vaak samen op stap
Nog altijd gaan de heren vaak samen op stap. Zo brengen zij veel tijd door op de luxe jacht van Leonardo. Dit jaar worden beide acteurs ook gespot in Parijs met de kinderen van Tobey en een nichtje van Leonardo.

Het leek even een tammer jaarlijks uitje te worden. Maar al gauw lieten de heren zich 's avonds ouderwets omringen met modellen bij de Paris Fashion Week. Het kan ook, want Leonardo is een verstokte vrijgezel en Tobey is gescheiden.

Meer over hun feestjes
Hier in het artikel van Daily Mail staat meer over hun feestjes. Tobey Maguire bracht zijn dochter al eerder mee naar de première van Babylon. Hieronder is een filmpje te zien van dat moment.



NieuwsFilm

meest populair