Acteurs van 'Top Gun: Maverick' hadden "mental breakdown" bij scène zonder shirts

Acteurs van 'Top Gun: Maverick' hadden "mental breakdown" bij scène zonder shirts

Want het pakte anders uit dan gedacht

De acteurs van Top Gun: Maverick wisten 6 maanden van tevoren dat zij een scène op het strand moeten filmen met hun shirts uit. En zij namen dit erg serieus op.

Topless in beeld komen legt namelijk een ongelooflijke druk op acteurs en actrices. Voor de betreffende opname begonnen de acteurs dan bijtijds met zware work outs om het lichaam op tijd in topvorm te hebben.

Shirtless scene
De regisseur Joseph Kosinski vertelde hier in dit artikel van Buzzfeed: "De acteurs hadden de datum van die shirtless shoot 6 maanden vantevoren omcirkeld. De avond voor de filmopnamen waren zij nog laat in de gym bezig, zichzelf uit te hongeren."

Op de dag van de football scene kregen sommigen ter plekke een mental breakdown, toen zij hoorden dat niet iedereen halfbloot hoefde. Joseph had namelijk bedacht dat de shoot leuker zou zijn als zij om en om een shirt aan zouden houden.

Maanden werk
Toen één van de acteurs met shirt hem smeekte om zijn shirt uit te mogen laten, want "hij had er maanden aan gewerkt", gaf Joseph toe. Zij kwamen daarop allemaal zonder shirt in beeld.

En dat leverde voor veel kijkers een mooie scène op. Hieronder staat een YouTube-video van Paramount Pictures met de stressvolle voorbereidingen.



NieuwsFilm

meest populair