Julia Roberts heeft twee beroemde dubbelgangers die veel lijken op de actrice

Julia Roberts heeft twee beroemde dubbelgangers die veel lijken op de actrice

En beiden zijn toevallig ook actrice

Jouw dubbelganger zal maar ook in de filmindustrie werken als actrice - en die andere ook. Dat overkwam Julia Roberts, de ster uit Ticket to Paradise en klassiekers als Pretty Woman.

Julia Roberts is met haar 55 jaar een gevestigde naam binnen Hollywood. Zij levert gestaag de ene succesvolle film na de andere af. Zij heeft dan ook al veel awards en nominaties mogen ontvangen.

Uniek voorkomen
De actrice heeft een uniek voorkomen met haar spontane lach en rode haren. Een Instagram-bericht van haar toont hieronder haar knappe looks.



Eerste lookalike
De actrice die heel veel van haar weg heeft, is Brianne Howey. De 34-jarige ster speelde in de films Viral en XoXo, en de serie Ginny & Georgia.

Zoals haar Instagram-bericht hieronder laat zien, is haar gelijkenis met Julia opvallend. Ze hebben dezelfde neus, bruine ogen en spontane lach. Ze had een familielid kunnen zijn van de icoon.



Tweede lookalike
En natuurlijk is het nichtje van Julia een bekende lookalike. De 32-jarige Emma Roberts groeide door haar beroemde tante op op de filmset en startte al vroeg zelf met acteren.

Emma speelt in films als The Hunt en About Fate. Ook haar gelaatstrekken komen erg met Julia overeen. Zo heeft de unieke, wereldberoemde ster ineens twee actrices die haar jongere 'ik' of dochter kunnen spelen in een film.



NieuwsFilm

meest populair