3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Unbroken (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Angelina Jolie | Cast: Jack O'Connell, Domnhall Gleeson, Garrett Hedlund, e.a. | Kijk direct
De Tweede Wereldoorlog is uitgebroken. Olympisch atleet Louis Zamperini sluit zich aan bij de luchtmacht. Boven de Stille Oceaan gaat het gruwelijk mis. Hij stort neer, dobbert anderhalve maand rond op een vlot en wordt uiteindelijk gevangengenomen door de Japanners. Hij belandt in een krijgsgevangenkamp en moet daar de zwaarste omstandigheden zien te overleven.



Split (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, e.a. | Kijk direct
Kevin is een man met meerdere identiteiten. Het ene moment is hij een slissend kind, het andere moment een keurige dame. Al zijn persoonlijkheden worden echter langzaam verdrongen door een nieuw en levensgevaarlijk gedaante: het Beest. Wanneer Kevin op klaarlichte dag drie tienermeisjes kidnapt met het plan om hen op te offeren aan het Beest, moeten zij vechten voor hun leven.



Spider-Man: No Way Home (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina, e.a. | Kijk direct
Peter Parker worstelt met het leven nu iedereen weet dat hij Spider-Man is. Hij vraagt Doctor Strange om heel de wereld dat te laten vergeten. De daarvoor benodigde spreuk mislukt echter, waardoor de poorten van het multiversum per ongeluk worden geopend. Schurken uit allerlei universa dringen binnen en willen wraak nemen op Spider-Man. De held hoopt hen te vangen en terug te sturen.



NieuwsFilm

meest populair