Acteurs uit 'Mortal Kombat 2' verzamelen zich voor opnamestart

Acteurs uit 'Mortal Kombat 2' verzamelen zich voor opnamestart

Karl Urban leidt de gang als Johnny Cage.

In 2021 verscheen er een nieuwe verfilming van de game Mortal Kombat. Ondanks dat de critici niet zo enorm onder de indruk waren en de box office-score teleurstelling was, komt er nu toch een tweede deel.

De opnames voor Mortal Kombat 2 zijn deze maand gestart in Australië en regisseur Simon McQuoid, ook de kopman van de eerste film. Mortal Kombat was goed voor zo'n $85 miljoen bij een budget van $55 miljoen.

Mortal Kombat 2
Het vervolg wordt geleid door Karl Urban, die het nieuwe en belangrijke personage Johnny Cage speelt. Naast Urban zijn ook acteurs Tati Gabrielle en Adeline Rudolph nieuw in het vervolg. Zij spelen respectievelijk Jade en Kitana.

Terugkerende rollen zijn voor onder meer Lewis Tan (Cole Young), Jessica McNamee (Sonya Blade), Tadanobu Asano (Raiden), Mehcad Brooks (Jackson "Jax" Briggs), Ludi Lin (Liu Kang), Chin Han (Shang Tsung), Joe Taslim (Bi-Han / Noob Saibot), Hiroyuki Sanada (Hanzo Hasashi / Scorpion).

Cast
Producent Todd Garner deelde onderstaande twee foto's en een bericht dat de productie is gestart. De eerste met de cast en de tekst "Nieuwe vrienden en oude vrienden...". De tweede foto is van een lantaarn.





NieuwsFilm

meest populair