Vin Diesel is gek genoeg verslaafd: "Hij is een Dungeon Master"

Vin Diesel is gek genoeg verslaafd: "Hij is een Dungeon Master"

En eigenlijk is hij wel jaloers op zijn collega uit 'Fast X'

Vin Diesel is een echte Dungeons and Dragons nerd. De ster uit de Fast and the Furious-films speelt het D&D bordspel al sinds zijn tienertijd.

Het is dan ook niet vreemd dat Vin Diesel bepaalde personages speelt als The Last Witch Hunter. Het karakter Kaulder in die film is alles wat Vin al op jonge leeftijd verzon voor zijn eigen personage Melkor.

Erg geobsedeerd
Michelle Rodriguez, zijn collega uit Fast X, speelt ook in de film Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves. In een interview met EW geeft zij een inkijkje in de obsessie van Vin.

Zij vertelt: "Vin is een Dungeon Master. In zijn kast heeft hij van alles hangen voor een slechterik van Dungeons and Dragons. Een hoop van zijn D&D technieken stopt hij in het maken van zijn films."

Erg jaloers
Op de vraag of hij niet jaloers is op Michelle vanwege haar D&D rol zegt zij: "Ja, geweldig. En ik wrijf het er lekker in."

Het interview met Michelle bij EW staat hier. Meer over de obsessie van Vin Diesel staat hier bij ScreenRant. In onderstaand YouTube-video van Geek & Sundry speelt Vin een spelletje D&D.



NieuwsFilm

meest populair