Chocolade met vagina-smaak proberen? Actrice Gwyneth Paltrow ziet er brood in

Chocolade met vagina-smaak proberen? Actrice Gwyneth Paltrow ziet er brood in

Ze breidt haar vagina-lijn uit.

Gwyneth Paltrow heeft grootse plannen. De actrice uit Iron Man heeft een goedlopende onderneming, genaamd Goop, met heel bijzondere producten.

Op haar website is sinds 202 'de kaars die ruikt naar vagina' te koop. En nu heeft zij een patent aangevraagd op de verkoop van chocolade en snoep met de naam This Tastes Like My Vagina.

Erg bijzondere chocolade
De eerste reactie op social media is 'jakkes' van mensen. Op Twitter schrijft iemand dat hij misschien spreekt voor homoseksuelen, maar dat hij zich niet voor kan stellen iets in huis te hebben dat ruikt naar vagina.

Toch vertelde Gwyneth Paltrow al eerder dat haar vaginakaarsen per stuk 75 Amerikaanse dollars kosten, maar al meteen na de introductie uitverkocht waren. En het startte met een grapje richting haar geuren-expert dat zij een vagina-geur wel tof zou vinden.

Uitbreiding op vaginakaars
Inmiddels heeft de This Smells Like My Vagina een uitbreiding met een volgende geurkaars, genaamd This Smells Like My Orgasm. Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. In onderstaand YouTube-video van Jimmy Kimmel Live vertelt zij meer over haar winkel.



NieuwsFilm

meest populair