Gal Gadot is onweerstaanbaar in alleen een opvallend rood visnetjurkje

Gal Gadot is onweerstaanbaar in alleen een opvallend rood visnetjurkje

De actrice zien we niet vaak in een dergelijke jurk. Nu wel.

Met 105 miljoen volgers is actrice Gal Gadot enorm geliefd op Instagram. De ster uit vele grote films weet het kanaal dan ook goed in te zetten om grote merken te promoten en foto's uit haar dagelijks leven met haar fans te delen.

Haar nieuwste post bevat een reeks foto's uit het magazine S Moda en enkele van de foto's zijn wel heel erg opvallend. Eerst een blik op haar aankomende films en series.

Films en series
De in Petach Tikwa, Israël geboren brunette heeft nog heel wat plannen. Zo is ze deze zomer te zien in de actiethriller Heart of Stone op Netflix. Volgend jaar verschijnt Snow White met Gal als de Evil Queen en waarschijnlijk zien we haar daarna in Cleopatra.

Dan is het nog niet klaar. Ze heeft ook rollen in de film Irena Sendler en Red Notice 2 en de kans is nog altijd aanwezig dat we haar te zien krijgen in een DC-film, wie weet alsnog Wonder Woman 3. En dan is er in 2025 sowieso Fast X: Part 2.

In het rood
De fotoreeks op de Insta van Gal toont ons de actrice in een bijzonder opvallend rood soort van visnetjurkje (foto 4). En zo zien we Gal niet zo heel vaak. "Bedankt S Moda, dan ik in jullie blad mag staan," schrijft ze bij de foto's.


De 38 jarige Gal Gadot in het rode jurkje zien? Check de foto's dan hier op het Instagram-account van Holllywood actress.


NieuwsFilm

meest populair