Maya Hawke loog als tiener over vrijen: "Hij was erg boos"

Maya Hawke loog als tiener over vrijen: "Hij was erg boos"

Half opgelaten realiseert zij zich dat zij iets verklapt voor heel veel kijkers

In een praatprogramma verklapte Maya Hawke laatst iets dat erg privé is: vrijen. En dat merkte zij pas daarna op. De 24-jarige actrice is te zien in de nieuwe en veelbelovende film Asteroid City.

De 24-jarige flapuit wordt gevraagd wat het ergste is dat zij als tiener heeft gedaan. Zij zegt tegen Andy Cohen: "Ik loog tegen mijn ouders. Ik zei dat ik naar therapie ging. Maar daar waar ik echt naartoe ging verloor ik mijn maagdelijkheid."

Half opgelaten verklapt
Half opgelaten realiseert zij zich dat zij iets verklapt voor heel veel kijkers. Zij zegt zij over haar vrijpartij: "Ik kan niet geloven dat ik dat net zei. Mijn vader was erg, erg boos. Hij wilde weten waar ik echt naar toe was. En ik zei: hoe kan ik geheimen hebben als ik niet mag liegen?"

Maya Hawke is de dochter van twee erg bekende sterren: Ethan Hawke en Uma Thurman. Maya vertelde al eens eerder dat haar ouders best streng zijn. En het publiek lacht er dan ook smakelijk om, want Maya lijkt net zo slim als haar beroemde ouders.

Gênant moment
Meer over haar gênant moment staat hier in het artikel van People. De betreffende YouTube-video met het interview bij Watch What Happens Live with Andy Cohen staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair