Abbey Hoes ondergaat metamorfose: "#wallpapermaterial" en "Wauw wauw wauw"

Abbey Hoes ondergaat metamorfose: "#wallpapermaterial" en "Wauw wauw wauw"

Nieuw kapsel, in het wit. Abbey als nieuw.

De Nederlandse actrice Abbey Hoes weet zich steeds meer in de kijker te spelen als dé hoofdrolspeler nummer één in Nederlandse romkoms, voorlopig na namen als Katja Schuurman en Yolanthe Cabau.

Ze was de afgelopen jaren in een flinke reeks romkoms te zien en zelfs in een paar tv-series op de Nederlandse buis. Uiteraard werd ze tussendoor ook nog even de FHM500 Mooiste Vrouw van Nederland, ondertussen opgevolgd door Romy Monteiro.

Films en series
Afgelopen jaar was ze te zien in maar liefst zes producties, dus het is wat vreemd dat we haar in 2023 nog niet op zagen duiken in een film of serie. Ze speelde in de films Costa! en Zwanger & Co en de series "Dirty Lines, Lost Luggage, Dertigers en Five Libe.

Op de IMDb staat voorlopig maar één project in de wacht en de titel daarvan is Nomad. In de Amerikaanse productie, opgenomen in Australië, is Abbey te zien naast Leo Woodall, Jordi Webber en Grace Naoum. Het romantische avonturendrama bevindt zich in 'post-productie'.

Kleine metamorfose
De in Rotterdam geboren late twintiger zien we nu op Instagram met twee foto's waarop ze haar nieuwste haardos presenteert. Ze heeft een nog grotere slag in haar iets donkerdere haren. "#wallpapermaterial" en "Wauw wauw wauw" zijn enkele van de reacties.



NieuwsFilm

meest populair