Florence Pugh nam deze opvallende tattoo vanwege rol in de horrorfilm 'Midsommar'

Florence Pugh nam deze opvallende tattoo vanwege rol in de horrorfilm 'Midsommar'

De beelden van een meipaal jagen haar geen schrik aan.

Steeds meer acteurs vertellen dat zij een tattoo nemen na afloop van een film. Het is immers een mooi aandenken aan een bijzondere tijd.

Zo vertelden wij bij Filmtotaal al eerder dat een deel van de cast van The Suicide Squad, Lord of the Rings en Avengers dezelfde tatoeage nam. Sommigen wel met een vriendelijk duwtje in de rug, omdat ze eerst beleefd weigerden.

Aandenken aan 'Midsommar'
Ook Florence Pugh heeft een bijzondere tattoo laten zetten als aandenken aan haar horrorfilm Midsommar. De film speelt rond de midzomerviering in Zweden, waarbij mensen rond een meipaal dansen en feesten.

De thriller uit 2019 is zo eng, dat sommigen de bioscoop voortijdig verlieten. De beelden jagen de actrice kennelijk geen schrik aan, want haar tatoeage zit op een opvallend zichtbare plek: vlakbij haar rechterpols.

Tattoo van een meipaal
Zij koos heel toepasselijk voor een meipaal. In onderstaand bericht op haar Instagram is die tattoo te zien. Op haar armen staan meer tattoos als een bijtje, een lucifer en een hert. Die foto's zijn hier te zien in het artikel van Popsugar.



NieuwsFilm

meest populair