January Jones heeft het heet en trek nagenoeg alles uit

January Jones heeft het heet en trek nagenoeg alles uit

De X-Men actrice in zwarte bikini op Insta.

Vele actrices gingen haar voor en er zullen er nog velen volgen. Hollywood-bekendheid January Jones werd enkele jaren geleden onder vuur genomen doordat ze te opzichtig in bikini op Instagram verscheen. Ze heeft er maling aan en blijft het gewoon doen.

Je kent de in Sioux Falls, South Dakota geboren blondine uit heel wat films en series. De afgelopen jaren lijkt ze iets minder in trek bij de producenten van de grote producties. We zien haar namelijk steeds minder in bekende titels.

Films en series
In 2001 was January te zien in films als Bandits en The Glass House en later volgden titels als Love Actually, Dirty Dancing 2 en The Boat That Rocked. Haar grootste rol had ze uiteindelijk in X-Men: First Class als de opvallende Emma Frost. Ook speelde ze 92 afleveringen in de serie Mad Man.

De laatste jaren is het allemaal wat minder. Ze speelde van 2015 tot en met 2018 in de tv-serie The Last Man on Earth en daarna volgde de serie Spinning Out uit 2020. Haar laatste filmrol had ze dit jaar in God Is a Bullet van en met Nick Cassavetes. Binnenkort duikt ze op in de thriller The Helpers.

Warm
Op een nieuwe foto op Instagram zien we January in een zwarte bikini. Ze plaatst niet veel bij de foto - enkel een 🖤-, maar de oplettende kijker ziet dat ze een bijpassende zonnebril draagt en duidelijk korter haar heeft dan eerder.


Wil je de 45 jarige January Jones in bikini zien? Bekijk dan nu de foto op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair