M. Night Shyamalan deelt nieuwe details over volgende film 'Trap'

M. Night Shyamalan deelt nieuwe details over volgende film 'Trap'

Een nieuwe richting voor Shyamalan?

M. Night Shyamalan heeft in de laatste jaren veel succes ervaren met films als Split, Glass en Knock at the Cabin. Hij lijkt dit voort te gaan zetten met zijn aanstaande film Trap. Hij deelt nu nieuwe details over deze film.

Shyamalan heeft nog weinig onthult over zijn eerste film bij Warner Bros., maar tijdens CineEurope gad de regisseur toch een paar details weg.

Thriller tijdens concert
Shyamalan vertelde tijdens CineEurope kort over Trap. Hij beschreef de film als volgt: "een psychologische thriller die zich afspeelt tijdens een concert." Hoewel het niet veel is, onthult Shyamalan toch de markante setting van zijn nieuwe film.

Eerder vertelde Shyamalan al het volgende over het verhaal: "Ik zal dit zeggen, de invalshoek van het verhaal is waarom het zo opwindend is. Het verhaal is misschien iets dat je eerder hebt gezien, maar de invalshoek is heel, heel uniek - het standpunt."

Dochter
Het lijkt erop dat M. Night zijn talent heeft doorgegeven aan zijn dochter Ishana. Zij gaat namelijk onder Warner Bros. haar regiedebuut maken met het "gotische sprookje" The Watchers.


Dakota Fanning en Georgina Campbell spelen de hoofdrollen in de veelbelovende eerste film van Ishana Night Shyamalan. Trap en The Watchers moeten in 2024 in de bioscoop verschijnen. Vader en dochter brengen dus hetzelfde jaar een film uit.

NieuwsFilm

meest populair