Harrison Ford hevig geëmotioneerd nadat hem wordt gezegd dat "de wereld heel veel om hem geeft"

Harrison Ford hevig geëmotioneerd nadat hem wordt gezegd dat "de wereld heel veel om hem geeft"

Een BBC-journalist dankt hem voor zijn nalatenschap

Harrison Ford pakt zijn rol van avonturier nog één keer op in Indiana Jones and the Dial of Destiny. De eerste verfilming was in 1981.

Vlak voordat de nieuwe film in de bioscopen zal draaien, kijkt de 80-jarige ster terug op de avonturen van Indiana Jones. Aan het einde van het BBC-interview, dankt journalist Ali Plumb de acteur voor zijn nalatenschap. Beiden houden het haast niet droog.

Namens fans bedanken
De journalist zegt: "Mag ik u namens de fans bedanken? Het was zo'n avontuur, we houden heel erg van u. Ik wil u niet laten blozen ofzo, maar u betekent de wereld voor ons. Dank u wel, dat is alles wat wij u willen zeggen."

Harrison Ford is duidelijk geëmotioneerd en antwoordt: "En ik moet u vertellen, oprecht bedankt. Dit betekent de wereld voor mij."

Ziel en zaligheid
Eerder vroeg de journalist waarom de films zo'n succes zijn. Harrison Ford vertelt: "Dat komt door de talentvolle schrijvers, regisseurs en acteurs die hun ziel en zaligheid in het verhaal stopten."

Hij zegt ook: "De ervaring die ik had met het maken van deze vijf films, was dat er mooie karakters waren en verleidelijke verhalen. En dat er een mooie mix was van avontuur, humor en gevoel."

Hier in het artikel van People staat meer. Het interview van BBC staat in onderstaand YouTube-video.



NieuwsFilm

meest populair