Emma Watson kreeg in deze strakke jurkjes de hele wereld even stil

Emma Watson kreeg in deze strakke jurkjes de hele wereld even stil

De Harry Potter-actrice was in 2013 en 2014 een flinke eyecatcher.

Actrice Emma Watson wist met haar rol in de Harry Potter-films heel wat fans te verzamelen. De in 1990 geboren Britse brunette groeide daarna op en wist regelmatig het oog van de camera te vinden op de rode loper.

Emma Watson is op dit moment gestopt met acteren om zich te focussen op andere zaken. En geef haar ongelijk. Ze was elf jaar toen Harry Potter en de Steen der Wijzen op het witte doek verscheen.

2013
In 2011 verscheen met Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 de laatste film in de Potter-reeks en daarna speelde Emma in heel wat andere films. Zoals The Bling Ring, Colonia, Beauty and the Beast, The Circle en The Little Women.

Ze leek even een carrière als regisseur te willen nadat ze de korte film Prada Paradoxe[/i] maakte voor het bekende modemerk.

Mooi in wit
De Insta-pagina Holllywood actress verzamelt heel wat foto's van bekende Hollywood-actrices in bikini en andere zomerse kledij. Nu hebben we twee foto's van Emma op de rode loper in 2013 en 2014 en die wil je zeker niet missen als je fan van Emma bent.


De foto's van de nu 33 jarige Emma Watson zien? Check deze dan op het Instagram-account van Holllywood actress.

De linker foto werd genomen tijdens de première van Noah in 2014. De rechter foto tijdens het Cannes Fiilmfestival. Ze was daar voor de première en promotie van The Bling Ring.

NieuwsFilm

meest populair