Gal Gadot is 'gloeiend heet' in latex jurkje tijdens Netflix-feestje

Gal Gadot is 'gloeiend heet' in latex jurkje tijdens Netflix-feestje

Ze vierde de komst van haar nieuwe film Heart of Stone.

Actrice Gal Gadot is een van de grootste namen in Hollywood. Ze is namelijk te zien in meerdere grote filmreeksen en blijft een prachtige vrouw. Afgelopen weekend was ze op een groots feestje van Netflix.

Als eerste haar films, en dan vooral die reeksen. We kennen haar uiteraard als Diana Prince alias Wonder Woman uit het DC Extended Universe en ze heeft een rol in de Fast & Furious-films. In die laatste reeks keert ze weer terug als Gisele Yashar.

Netflix
Voor Netflix heeft ze tegenwoordig meerdere reeksen. Zo debuteerde ze even geleden in de eerste Red Notice met ook Dwayne Johnson en Ryan Reynolds. Die film moet een vervolg krijgen, al is er nog geen datum bekend voor de opnames van deel twee.

Binnen zien we haar in de "James Bond-film van Netflix": actiethriller Heart of Stone. Deze moet eveneens de start zijn van een filmreeks. Gadot speelt Stone, Rachel Stone. Check hier de nieuwe trailer.

Jurkje tijdens Tudum
Gadot was afgelopen weekend aanwezig tijdens het grootse Tudum-evenement van Netflix. Daar werd de film Heart of Stone gepromoot. Ze was te zien in meerdere jurkje waaronder een behoorlijk strak zwart latex of leren jurkje.


De 38 jarige Gal Gadot op de foto's zien? Check deze dan hier op het Instagram-account van Holllywood actress.

"Ik herbeleef nog steeds enkele van #Tudum's looks 🖤", schrijft Gadot bij vijf foto's op Instagram.

NieuwsFilm

meest populair