Harrison Ford vond werken met Brad Pitt maar lastig: "Onze ideeën verschilden"

Harrison Ford vond werken met Brad Pitt maar lastig: "Onze ideeën verschilden"

Brad werkte aan het verhaal en bood mij een rol aan

In een interview met Esquire herinnert Harrison Ford zich nog dat zijn samenwerking met Brad Pitt maar lastig ging. Zij speelden in de film The Devil's Own, die uitgebracht is in 1997.

Harrison Ford vertelt dat de film over een IRA terrorist best ingewikkeld was. Voor het scenario hadden Brad en hij geen toestemming gegeven.

Niet eens worden
Harrison Ford zegt: "Brad werkte aan het verhaal en bood mij een rol aan. Ik gaf mijn commentaar op mijn personage en de opbouw van het verhaal."

Hij vervolgt met: "In de eerste plaats bewonder ik Brad heel erg. Ik vind hem een geweldige acteur en een fijne vent. Maar wij konden het niet eens worden over de regisseur. Uiteindelijk kwamen wij op Alan Pakula met wie ik al had samengewerkt, maar Brad niet."

Erg gecompliceerd
Over de artistieke verschillen zegt hij: "Het personage van Brad was gecompliceerd. En ik wilde ook een complicatie, dus kwam ik met een illegale schietpartij. Maar onze ideeën verschilden. En ik snapte hem, maar bleef bij mijn standpunt. Dat was ingewikkeld. Ik vind de film erg leuk."

Hier in het artikel van People staat meer. In onderstaand YouTube-video vertelt ET meer.



NieuwsFilm

meest populair