Robert Downey Jr. kent geen schaamte: "eigen kinderen eerst"

Robert Downey Jr. kent geen schaamte: "eigen kinderen eerst"

Robert Downey Jr. vond samenwerking met zijn eigen kinderen geweldig

In het kader van jong geleerd, oud gedaan betrok Robert Downey Jr. zijn jongste kinderen bij zijn nieuwste filmproject. In de serie Downey's Dream Cars laat hij een aantal auto's uit zijn eigen autocollectie ombouwen tot milieuvriendelijke auto's.

De serie is te zien bij Max. Bij de première vertelde de held uit Ironman dat hij het geweldig vond met zijn zoon Exton (11) en dochter Avri (8) te werken. Het lijkt een gevalletje 'nepo baby', want het is natuurlijk gemakkelijk een taakje als kind te krijgen als je ouder al dat werk doet.

Goed geslaagde kandidaten
Volgens Robert Downey Jr. is zijn zoon echter een geslaagde kandidaat. Hij vertelde droog: "Mijn zoon wilde al eerder met mij samenwerken. Toen ik dit voorstelde vond hij dat prima. Daarna startte hij en overtrof hij mij eigenlijk."

Zijn kinderen hebben gastrolletjes, terwijl een team aan specialisten aan de auto's werken. Over zijn dochter zei hij: "Zij is een beetje anders, maar zij is ook buitengewoon goed."

De te sleutelen auto's
De auto's die in het programma te zien zijn, zijn onder meer een 1969 Mercedes Benz 280 SE, 1965 VW Bus, 1966 Buick Riviera, 1972 K-10 Pick-Up, 1965 Chevrolet Corvette Convertible and a 1985 Chevrolet El Camino. Eenmaal klaar, zullen die in milieuvriendelijke staat geveild worden.

Meer staat hier in het artikel van People. In onderstaand YouTube-video van Access Hollywood vertellen Robert en Susan meer over de samenwerking met hun kinderen.



NieuwsFilm

meest populair