Tom Cruise erkent zijn privilege en gebruikt zijn invloed: "ik zal altijd blijven vechten"

Tom Cruise erkent zijn privilege en gebruikt zijn invloed: "ik zal altijd blijven vechten"

Grote films kijk je het fijnst in een bioscoop

In Rome ging Mission Impossible 7 in première. Heel toepasselijk, want de film werd deels in Rome en Venetië opgenomen. Een deel van de cast was erbij, onder wie Tom Cruise. De film belooft een hoop spektakel voor het grote scherm te zijn. En het is opnieuw een enorme bioscoopfilm van Tom Cruise.

Al dat vermaak is niet zomaar. In zijn speech bij de verfilming vertelt Tom: "We komen allemaal samen om films te kijken in bioscopen. Het is iets waar ik mee opgroeide. Het inspireerde mij en ik wilde daardoor ook reizen en films maken."

Bioscopen zijn inspirerend
Ook zegt hij: "Ik wilde niet alleen toerist zijn, maar ook de verschillende culturen leren begrijpen. Dat lukte mij met mijn films. En doordat jullie die films goed vonden. Dat is een privilege die ik serieus neem."

Hij belooft grote films te blijven maken voor het behoud van bioscopen. De kijkervaring is van sommige films het beste in een theater en zegt: "Het is mijn passie jullie te vermaken. En ik zal altijd vechten voor grote theaters, zodat jullie de beste ervaring hebben."

Grote films maken
Tom vergat zijn naaste collega niet. Zo vertelt Tom dat hij al 16 jaar samenwerkt met Christopher McQuarrie, de regisseur van zijn films. Tom zegt: "Hij werkt aan alles mee, met schrijven en editen. Hij is mijn creatieve broer en een bijzonder mens."

Meer staat hier in het artikel van Variety. In onderstaand YouTube-video van ExtraTV vertelt Tom Cruise meer.



NieuwsFilm

meest populair