Bloedhete foto van Kim Feenstra: "ik ben zomerse vrouw" en dat is ze zeker

Bloedhete foto van Kim Feenstra: "ik ben zomerse vrouw" en dat is ze zeker

Onze Kim is lekker op vakantie (voor haar werk?).

Kim Feenstra is op dit moment ergens anders op de wereld om van de zon te genieten. De kans is groot dat ze op pad is voor een fotoshoot. Maar wie weet is ze op vakantie. Bij haar nieuwe foto op Instagram staat in ieder geval dat ze in Griekenland is.

Ze was namelijk bij het Seacret Beach Bar Restaurant op Zakinthos te Griekenland. Ze poseerde daar in bikini voor een aantal gekleurde schermen waar wel meer bikini-foto's worden genomen.

Sinterklaas
Een paar dagen geleden werd bekend dat Kim te zien zal zijn in de sinterklaasfilm Sint Ahoy!. Ze zal te zien zijn naast onder meer cabaretiers Steven Brunswijk en Stefano Keizers alias Donny Ronny.

In de kinderfilm speelt Kim de rol van Aquaria, de barvrouw van de kroeg De Zure Zeemeermin. Het verhaal laat zien dat Sinterklaas afwijkt van zijn gebruikelijke koers richting Nederland en België en daardoor per ongeluk op Curaçao belandt.

Bloedheet
Het kwik stijgt in Nederland komende dagen weer richting de 30 graden en dat zal in Griekenland ook wel het geval zijn. "I'm a summer kinda woman," schrijft Kim bij een nieuwe foto in bikini.


De foto van de 37 jarige Kim Feenstra op Zakinthos zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair