Slim! Jaren 80 'Terminator'-ster Linda Hamilton gecast voor serie 'Stranger Things'

Slim! Jaren 80 'Terminator'-ster Linda Hamilton gecast voor serie 'Stranger Things'

Eerder waren al flink wat filmsterren uit de jaren 80 te zien

De populaire Netflix-serie Stranger Things speelt af in de jaren 80. Het is opvallend passend hoe de makers die sfeer in stand houden met een flink aantal filmsterren uit die tijd.

Zo is een van de hoofdrolspeelsters, Winona Ryder, erg bekend geworden met films uit die tijd als Edward Scissorhands en Beetlejuice. Haar collega Matthew Modine speelde destijds in Full Metal Jacket.

Meer filmsterren
Ook Sean Astin die het meest bekend is met Lord of the Rings speelde toen al in The Goonies. Paul Reiser was te zien in Aliens en Robert Englund in Nightmare on Elm Street. Cary Elwes en Cara Buona waren te zien in Dream Street.

In het laatste seizoen zal ook jaren 80 ster Linda Hamilton uit The Terminator te zien zijn. Haar casting is een logisch gevolg, omdat al eerder in het verhaal gerefereerd is naar de film. Details over haar verdere personage zijn nog niet bekend.

Meer jaren 80
Meer staat hier in het artikel van Daily Mail. In de onderstaande video kondigt Arnold Schwarzenegger zijn collega Linda Hamilton aan bij een Netflix-event.



NieuwsFilm

meest populair