Wacht, kan Brad Pitt zingen? Zijn verrassende cameo toont een heel andere man

Wacht, kan Brad Pitt zingen? Zijn verrassende cameo toont een heel andere man

Brad geeft wijs advies en wordt op zijn beurt ook geholpen

Brad Pitt lijkt een hoop lol te hebben met zijn cameo's in films en series. Zo was hij te zien als stoere en verlichtende actieheld in The Lost City. Nou duikt hij ook op in een aflevering van FX Dave.

De razendpopulaire serie Dave is bedacht door de creatieve duizendpoot Dave Burd. De ster speelt zelf het personage Little Dicky, een rapper die beroemd hoopt te worden. Het derde seizoen sluit af met een cameo van multitalent Brad Pitt, de zanger Drake en actrice Rachel McAdams uit Spotlight.

Mentor en zanger
Brad Pitt is eerst te zien in een muziekvideo van Dave. Brad geeft Dave wijs advies en treedt op als mentor. Later overweegt Brad zelf een zanger te worden en is Dave degene die coacht. Natuurlijk gebeurt er door een geobsedeerde fan in alle chaos meer.

Van Brad Pitt weet de pers al dat hij naast acteur ook kunstenaar is. Maar dat hij kan zingen? De stem van Brad Pitt is in elk geval hypnotisch. Het trendy liedje bevat bovendien wijsheden, die mensen van zijn kaliber mogen verwachten.

Verrassend goede cameo
De cameo van Brad is in elk geval verrassend goed. Hier in het artikel van Variety staat meer. In onderstaand YouTube-video van ET is een stukje van de cameo te zien.



NieuwsFilm

meest populair