3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Hacksaw Ridge (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mel Gibson | Cast: Andrew Garfield, Sam Worthington, Luke Bracey, e.a. | Kijk direct
De Amerikaanse soldaat Desmond Doss gelooft weliswaar dat de oorlog rechtvaardig is, maar vindt moorden desondanks verkeerd. Daarom dient hij als hospik en is hij de enige soldaat aan het front zonder wapen. Aanvankelijk is hij daardoor het pispaaltje, maar als hij tijdens de bloederige slag om Okinawa op die manier vele levens weet te redden, begint men hem toch te zien als een ware held.



Hustlers (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lorene Scafaria | Cast: Jennifer Lopez, Julia Stiles, Lili Reinhart, e.a. | Kijk direct
Stripper Romana en haar meiden hebben het zwaar na de beurscrisis wanneer hun klanten, voornamelijk rijke zakenlui, het laten afweten. Ze bedenken daarom een plannetje om hen terug te pakken. De vrouwen drogeren hun slachtoffers en stelen hun creditcards. Ondanks hun succes, lopen de dames uiteindelijk toch tegen de lamp.



Palm Springs (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Max Barbakow | Cast: Andy Samberg, Cristin Milioti, Peter Gallagher, e.a. | Kijk direct
Nyles, die een zorgeloos leven leidt, zit vast in een tijdlus en wordt daardoor elke morgen opnieuw wakker in Palm Springs op de trouwdag van vage kennissen. Zijn leven verandert wanneer Sarah, het onwillige bruidsmeisje, in dezelfde tijdlus belandt. Dit levert een ingewikkelde situatie op, want ze kunnen niet ontsnappen aan de locatie, zichzelf en elkaar. Dan kun je elkaar maar beter goed leren kennen.



NieuwsFilm

meest populair