Opvallend: Robert De Niro heeft zijn dochtertje nog niet laten zien aan de familie

Opvallend: Robert De Niro heeft zijn dochtertje nog niet laten zien aan de familie

Alles op zijn tijd.

Enige tijd geleden kwam Robert De Niro op opvallende wijze in het nieuws. De acteur wordt deze zomer namelijk 80 jaar oud maar kreeg recentelijk nog een baby'tje. Toch heeft zij de rest van de familie nog niet ontmoet.

Er was wel enigszins wat kritiek op de acteur, aangezien de nodige mensen vinden dat hij te oud is om nu nog een kindje te krijgen. De Niro beet echter van zich af door te zeggen dat dit allemaal gepland was en dat hij hier ook lang over heeft nagedacht.

Familie
De Niro heeft al de nodige andere kinderen uit andere relaties, namelijk Drena (51), Raphael (46), Julian en Aaron (27), Elliot (24) en Helen (11). Toch hebben zij allemaal nog niet hun zusje van twee maanden, Gia Virginia, ontmoet.

De acteur, o.a. bekend van pareltjes zoals Casino en Goodfellas, laat zich hier kort over uit: "Nee, Gia heeft nog niemand van mijn andere kinderen gezien, maar dat komt er nog wel van". Waarom De Niro hier voorlopig mee wil wachten is onduidelijk.

Blij
De Niro zit niet stil en zal binnenkort te zien zijn in o.a. Killers of the Flower Moon, maar hij wil ook genieten van het vaderschap. Zo eindigt hij door te zeggen: "Ja, het voelt geweldig om opnieuw een vader te zijn, ook in deze fase van mijn leven en op deze leeftijd".

NieuwsFilm

meest populair