Jennifer Lopez deelt een zeer 'pikante foto' op Vaderdag

Jennifer Lopez deelt een zeer 'pikante foto' op Vaderdag

Deze keer zet ze haar man Ben Affleck in het zonnetje.

Jennifer Lopez is natuurlijk voornamelijk bekend als zangeres, maar acteert ook best veel. Wanneer ze eens even 'niets doet' is ze wel vaker te vinden op sociale media. Nu is het weer raak.

De geliefde J.Lo deelt wel vaker filmpjes en foto's op Instagram of Twitter. Heel erg gek is dit niet, want ze heeft miljoenen volgers. Zij wil haar fans natuurlijk niet teleurstellen en komt dan ook wel vaker met spannende kiekjes. Dat is nu weer het geval, al gaat het deze keer niet om een foto van Lopez zelf.

Man
Gisteren was het natuurlijk Vaderdag en dat vierde Lopez ook door haar eigen man, niemand minder dan Ben Affleck, even in de spotlights te zetten. Dit deed de actrice, o.a. bekend van de recente Netflix-hit The Mother, door een topless foto van The Flash-acteur op Twitter te posten.

Eerlijk is eerlijk, Affleck ziet er nog steeds uit als een ongelofelijk beest. Heel erg vreemd is dit niet, want hij keerde voor The Flash terug als Batman, dus hij moest natuurlijk ook weer overtuigend de superheld kunnen neerzetten. Dat lijkt zeker wel het geval te zijn, als we kijken naar de onderstaande foto's.

Zie hier het originele bericht van Jennifer Lopez.

NieuwsFilm

meest populair