Zo doe je dat: Eervolle vaderdag voor gepensioneerde en dementerende Bruce Willis

Zo doe je dat: Eervolle vaderdag voor gepensioneerde en dementerende Bruce Willis

"We houden van onze 'girldad'"

De zieke Bruce Willis kan rekenen op onvoorwaardelijke steun van zijn 'meiden'. Op Instagram regende het dan ook lieve en eervolle berichten en reacties vanwege vaderdag.

De ster uit Die Hard en Sixth Sense heeft 5 dochters uit 2 huwelijken en is een betrokken familieman. De 68-jarige ster heeft een ernstige vorm van dementie en heeft moeten stoppen met acteren.

Voor eeuwig dankbaar
Zo schreef zijn ex-vrouw, Demi Moore hieronder: "Voor eeuwig dankbaar dat jij mij deze 3 meisjes hebt gegeven. We houden van onze 'girldad'. Fijne vaderdag."

De dochters van Bruce en Demi zijn allang volwassen. Maar op de foto, die de actrice uit Charlie's Angels deelt, zijn zij nog klein. Elk steekt de tong uit. Bruce doet gezellig mee. Meer staat hier in het artikel van People, terwijl bijval volgt van de dochters op Instagram.



Gezellig meedoen
Het model Emma Heming-Willis deelt een foto van Bruce met hun oudste kind. Zij schrijft hieronder: "Vaderdag is een dag waar ik mag reflecteren op mijn respect en waardering voor Bruce, terwijl ik toekijk op zijn ouderschap."

Zij besluit met: "Alhoewel dat misschien niet conventioneel is, zal wat hij hen leert generaties lang doorwerken. Onvoorwaardelijke liefde, kracht, geduld, vriendelijkheid en weerbaarheid."



NieuwsFilm

meest populair