Gerucht: De nieuwe Han Solo keert terug in de 'Star Wars'-film 'Heir to the Empire'

Gerucht: De nieuwe Han Solo keert terug in de 'Star Wars'-film 'Heir to the Empire'

Eindelijk goed nieuws voor fans van 'Solo'?

De aanstaande Star Wars-film van The Mandalorian-maker Dave Filoni belooft een samenkomst van veel van de Star Wars-series op Disney+ te worden. Volgens een nieuw gerucht lijkt de film niet alleen nieuwe personages als Din Djarin en Grogu te bevatten, maar zien we ook Han Solo terug.

Volgens het gerucht is Han Solo dus te zien in Dave Filoni's aanstaande film, maar hij wordt dan niet gespeeld door de acteur die je zou verwachten.

Alden Ehrenreich
Giant Freakin Robot meldt dat Alden Ehrenreich terugkeert om Han Solo te spelen in de film. Ehrenreich speelde een jonge versie van het personage in Solo: A Star Wars Story (2018).

Deze film was een financiële flop, maar fans waren over het algemeen tevreden met Ehrenreich's versie van Solo en wilden hem graag terugzien in de rol.

Leia
Het gerucht vermeldt ook dat Princess Leia in de film zit en gespeeld wordt door een nieuwe actrice. Als het gerucht waar is, lijkt het erop dat Disney/Lucasfilm het digitaal verjongen van acteurs toch wil verminderen.


De laatste jaren zien we dit steeds vaker gebeuren en de technologie is ook op Harrison Ford gebruikt in de aanstaande film Indiana Jones and the Dial of Destiny. We zullen er binnenkort achterkomen of het gerucht waar is.

NieuwsFilm

meest populair