Je gelooft niet hoe klein deze 'Barbie'-actrice is

Je gelooft niet hoe klein deze 'Barbie'-actrice is

Een van de kleinste bekendheden in Hollywood.

Het komt wel vaker voor dat een actrice goed weet te verbergen hoe klein ze wel niet is. Denk bijvoorbeeld maar aan Scarlett Johansson, Lady Gaga of Emilia Clarke. America Ferrera spant achter wel de kroon.

Bekende actrices hebben al eerder laten weten dat het mogelijk is om je 'groter voor te doen'. Zo zei Lady Gaga enige tijd geleden dat camerahoeken van groot belang zijn en natuurlijk het dragen van hakken.

Carrière
De kleinste actrice in Hollywood is echter toch wel America Ferrara. Misschien komt deze naam je wel bekend voor. Op 18 jarige leeftijd tekende ze voor haar eerste film, genaamd Real Women Have Curves, waarin ze zelfs de hoofdrol speelde.

Vanaf toen ging het van een leien dakje. Ferrara scoorde de hoofdrol in de serie Ugly Betty en was ook te zien in de geliefde Superstore. Binnenkort zal ze zelfs te bewonderen zijn in een van de grootste blockbusters van het jaar, namelijk Barbie.

Klein
Je moet haar dan wel niet over het hoofd zien. De 39-jarige Ferrara is namelijk maar 1m55 dus ze is behoorlijk klein en zelfs een van de kleinste vrouwen in Hollywood. Dit weerhoudt haar er echter niet van vaak genoeg hoge ogen te gooien.

NieuwsFilm

meest populair