Epische beelden uit de scifi-actiefilm 'Rebel Moon' van Netflix en Zack Snyder

Epische beelden uit de scifi-actiefilm 'Rebel Moon' van Netflix en Zack Snyder

Dit wordt een heel strak uitziend kerstcadeautje!

We hebben al wat korte beelden en afbeeldingen van Zack Snyders Rebel Moon gezien, maar nu hebben we ook een wat langere blik achter de schermen voorgeschoteld gekregen.

Tijdens het jaarlijkse Netflix-event Tudum werden de eerste duidelijke bewegende beelden van de film vrijgegeven. Deze featurette kun je uiteraard hieronder bekijken.

In de beelden horen we Snyder praten over de epische schaal van de film en het feit dat hij al ruim 20 jaar het idee voor de film door zijn hoofd had spoken.

Een episch spektakel
Duidelijk is dat dit een grote scifi-film gaat worden die de nodige echte locaties combineert met CGI-afwerking en -achtergronden. In de handen van Snyder zal het op zijn minst een visuele parel worden!

Rebel Moon gaat over een vredige kolonie aan de rand van het universum die bedreigd wordt door de legers van de boosaardige Regent Balisarius (Ed Skrein). Een jonge vrouw (Sofia Boutella) met een mysterieus verleden krijgt daarop de missie om strijders van nabij gelegen planeten te verzamelen om de tiran voor eens en altijd uit te schakelen.



Betrouwbare namen
De cast van de film bestaat naast Boutella en Skrein uit namen als Charlie Hunnam, Ray Fisher, Djimon Hounsou, Jena Malone, Corey Stoll, Cleopatra Coleman, Fra Fee, Cary Elwes en Anthony Hopkins.


Rebel Moon is vanaf 22 december 2023 te streamen via Netflix. Het is nog onduidelijk wanneer het geplande tweede deel verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair