Waarom koopt iemand op marktplaats een kapot toilet van Jennifer Lawrence?

Waarom koopt iemand op marktplaats een kapot toilet van Jennifer Lawrence?

Over vreemd aanbod op marktplaats

Jennifer Lawrence kan zich enorm goed inleven in haar rollen. De ster uit The Hunger Games laat dit opnieuw zien in de nieuwe romcom No Hard Feelings.

In deze film reageert zij op een advertentie. De ouders van een jongeman vragen of een vrouw uit wil met hun verlegen zoon. Dat doet Jennifer maar, want zij heeft het geld nodig. Het verhaal is gebaseerd op een advertentie die Lee Eisenberg ooit zag, de schrijver van deze nieuwe komedie.

Vreemde advertenties
Zelf heeft Jennifer ook ervaring met vreemde advertenties. Zo verkocht haar moeder ooit eens een toiletpot die van Jennifer is geweest. De koper was toevallig ... Lee Eisenberg.

Waarom hij een kapot toilet kocht van marktplaats? Jennifer zegt: "Ik weet niet waarom mijn moeder een toilet wilde verkopen dat stuk was. Ik weet ook niet waarom hij het kocht. Maar mijn moeder had wel mijn naam in de advertentie gezet. Dusse ... bedankt mam?"

Vreemde anekdote
Een vreemde anekdote van een actrice die zichzelf een 'weirdo' noemt. Meer staat hier in het artikel van People. Het interview staat in onderstaand YouTube-video van People.



NieuwsFilm

meest populair