Is Tom Cruise wel of niet 'in een relatie' met Hayley Atwell? "Veel warmte voor elkaar"

Is Tom Cruise wel of niet 'in een relatie' met Hayley Atwell? "Veel warmte voor elkaar"

De laatste jaren regelmatig samen gespot

In Londen was een screening van de nieuwe actiefilm Mission Impossible - Dead Reckoning Part One. De sterren Tom Cruise en Hayley Atwell waren aanwezig, maar verlieten het pand zonder elkaar.

De laatste jaren worden zij samen gespot bij publieke uitjes, zoals tenniswedstrijden. Maar volgens bronnen zijn zij niet 'in een relatie'. Tom Cruise is niet meer aan iemand gekoppeld sinds zijn echtscheiding in 2012 van Katie Holmes.

Hardnekkige geruchten
Toch circuleerden hardnekkige geruchten over liefde tussen de twee. Maar uiteindelijk vertelde de 41-jarige actrice aan Country and Town House dat zij alleen goede vrienden zijn.

Ze zei over Tom en haar: "Ik voel alleen buitengewoon platonische liefde. Dat gevoel wordt wel eens ondergewaardeerd, vind ik. Maar die warmte voor elkaar is wel aanwezig bij deze film met deze groep mensen."

Hun samenwerking
Over Tom meldt zij: "Ik zie een hoop moed als mens. Hij blijft een kinderlijke verwondering houden met een wijze blik en een 'ik weet het niet, en ik weet niet wat ik niet weet'."

Hayley is overigens sinds vorig jaar wel verliefd op een andere ster. In april 2023 verloofde zij zich met acteur Ned Wolfgang Kelly. In onderstaand Instagram-bericht kondigt Ned hun verloving aan. Meer staat hier in het artikel van Daily Mail.



NieuwsFilm

meest populair