Schaars geklede Sylvie Meis zorgt voor nog minder verkoeling

Schaars geklede Sylvie Meis zorgt voor nog minder verkoeling

La Meis is even lekker naar de Spa en ze ziet er weer prachtig uit.

[b]Hoe minder kleren ze aan heeft hoe meer views haar Insta-berichten krijgen en dat weet Sylvie Meis maar al te goed. De Nederlandse diva zet dit ook regelmatig in om bepaalde merken aan te prijzen, ongetwijfeld tegen een mooie vergoeding.

De op 13 april 1978 te Breda geboren blondine werkt al zo'n beetje haar hele leven in de showbizz. In 1997 was ze als figurant te zien in Goede tijden, slechte tijden en in 1999 brak ze door met het presenteren van Fox Kids.

Costa! en Pista!
Niet snel daarna speelde ze de sexy bardame Ice in de tv-serie Costa! en ze speelde de rol opnieuw in de tv-film Pista!. Vervolgens maakte ze de overstap naar MTV waar ze de Dag Top 5 presenteerde.

Na MTV was ze veel te zien op TMF met onder meer Babe Trap met Sylvie Meis. In 2003 werd ze de winnaar van de FHM500 en werd ze de meest sexy Vrouw van Nederland. Op dat moment was ze de vrouw van voetballer Rafael van der Vaart.

in de Spa
Tegenwoordig is ze vaker te zien op de Duitse zenders en heel vaak op Insta. Ze is onder meer het gezicht van de lingerielijn van de Aldi. Nu prijst ze het 5 sterren Wellnesshotel Krallerhof aan op Instagram, met nog weinig om het lijf: "Ultimate Spa Experience ??????"


De 45 jarige Sylvie Meis in bikini zien? Check dan deze dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair