Echtscheiding Kevin Costner wordt grimmig: "vrouw weigert te vertrekken"

Echtscheiding Kevin Costner wordt grimmig: "vrouw weigert te vertrekken"

En dat terwijl de ster uit 'Dances with Wolves' aan hun huwelijks voorwaarden voldoet en meer.

De vrouw van Kevin Costner is zijn workaholic-mentaliteit zat. Na 18 jaar met hem getrouwd te zijn, heeft zij een verzoek tot echtscheiding ingediend.

Volgens TMZ hoort Christine Costner echter volgens hun huwelijkse voorwaarden binnen 30 dagen zijn landgoed te verlaten. In die voorwaarden staan ook dat zij geen recht heeft op juwelen en andere spullen die zij gekregen heeft tijdens hun huwelijk. Zijn inkomen is van hem.

Dure villa
Zijn 49-jarige ex weigert echter haar financiële eisen in te dimmen. Erger nog: Het advocatenteam van de succesvolle acteur uit Yellowstone en Dances with Wolves zegt dat zij de dure villa nog niet verlaten heeft. En dat terwijl Kevin aan zijn overeenkomst voldoet en meer.

Een bron vertelt aan TMZ dat de scheiding grimmig wordt, terwijl Kevin er soepel in staat: "Hij heeft meer toegestaan dan de overeenkomst zegt. Zij krijgt er bovendien 1 miljoen bovenop. En hij wil tot maandelijks 30.000 dollar vergoeden voor een huurhuis."

Einde huwelijk
Een bron zei al eerder dat de 68-jarige ster helemaal niet wilde scheiden van zijn 49-jarige vrouw. Hij had het graag anders gezien, al vindt hij het verzoek het huwelijk te beëindigen niet schokkend.

Meer staat hier in het artikel van People. In onderstaand YouTube-video van ExtraTV volgt meer uitleg.



NieuwsFilm

meest populair